Vicepresedintele PDL, Sever Voinescu, spune la RFI ca scandalul imnului de la meciul de fotbal dintre Romania si Franta, de pe Arena Nationala "musteste de prostie", purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor declarandu-se "perplex".

Sever Voinescu considera drept "jenanta" politizarea intregului scandal privind imnul. "In chestiunea imnului, sunt perplex! Mi se pare ca toata povestea asta cu politizarea imnului si cu o strofa care contine numele Traian este absolut jenanta si dovedeste ca e foarte, foarte multa prostie, musteste de prostie povestea asta. Pe masura ce este tot mai expusa si tot mai discutata, senzatia mea de jena este cu atat mai mare", declara vicepresedintele PDL, potrivit MEDIAFAX.

Prefectura Capitalei i-a amendat pe cantaretul Marcel Pavel si FRF, dupa ce artistul a schimbat un vers al imnului national, la inceputul meciului cu Franta, pentru ca in imn aparea numele propriu "Traian".

Initial, Pavel a spus ca nu a vrut sa se interpreteze politic versul respectiv. Ulterior, el a afirmat ca a modificat versul de comun acord cu FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.