Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca in cadrul USL este nevoie de un partid ecologist, el afirmand ca PSD este mult prea mare ca sa fie doar ecologist.

"Cred ca e nevoie de un Forum Ecologist , am spus-o, cred ca e nevoie in cadrul USL de un partid ecologist. PSD e prea mare ca sa fie doar ecologist. Are prea multi primari ca sa-i convinga pe toti ca mediul e mai important decat voturile. Are prea multe preocupari in domeniul economic si social ca sa reuseasca sa puna mediul pe primul loc. Si atunci cred ca, strategic, este sa existe o voce care de cate ori vorbim despre locuri de munca sa ne traga de maneca si sa spuna «Da, locuri de munca, dar nu distrugand natura», de cate ori vorbim despre exporturile Romaniei, sa ne traga de maneca si sa ne spuna «Da, dar nu exportand copaci»", a spus Ponta.

La reuniunea Forumului National al Ecologistilor, desfasurata la Palatul Parlamentului, participa presedintele PSD Victor Ponta, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu si deputatul PSD Carmen Moldovan, transmite MEDIAFAX.

In cadrul evenimentului va fi prezentat programul PSD pentru Mediu si se va desfasura Conferinta Nationala a Forumului National al Ecologistilor, in cadrul careia va fi adoptat statutul si vor fi alese structurile de conducere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.