La Cluj, reformatorul-sef al PDS, Ioan Rus, s-a gindit sa-si faca o reforma si in firma lui de masini. Si tot ce i-a reusit a fost, bineinteles, o noua pesedizare, dar la nivel de privat. Printre noii sai directori transferati din Biroul Permanent judetean, pentru care a inventat functii speciale la firma sa, se numara doua pesediste de soi: Mihaela Rozor, director administrativ si purtatoarea de cuvant a PSD Cluj, si Ancuta Abrudan, director de imagine.

Pe langa faptul ca cele doua ar putea fi asezate linga celelalte manechine de la expozitia internationala de masini de lux, Mihaela are meritul de a se fi lansat serios in viata publica pe vremea cind fostul primar Funar si stolul de pasarele din staff-ul acestuia i-au afisat telefonul mobil pe toate toaletele din municipiu. In ce o priveste pe Ancuta, aceasta s-a evidentiat punind umarul si un pic bustul la corigenta administrata de clujenii de pe strada primarului navetist Emil Boc.

Odata intarita reprezentanta lui Tiriac din Ardeal cu fete serioase, divortate sau necasatorite, Rus a decretat ca le-a interzis duduilor sa faca politica in orele de program, ceea ce este un gest chiar intelept: ca, daca le lasa sa faca politica, cine stie, le gasea motaind prin birouri, adica pregatindu-se pentru un eventual viitor mandat de parlamentar.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.