Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a anuntat ca l-a actionat in judecata pe presedintele PSD, "urmare a faptului ca Victor Ponta continua sa mentina, in spatiul public, un limbaj suburban, plin de injurii si calomnii".

"Urmare a faptului ca Victor Ponta continua sa mentina, in spatiul public, un limbaj suburban, plin de injurii si calomnii care degradeaza constant atat discursul politic cat, mai ales, perceptia cetatenilor asupra nivelului de educatie al clasei politice, anunt ca l-am actionat in judecata pe actualul lider al PSD", mentioneaza Videanu, potrivit unui comunicat transmis marti de PDL.

Adriean Videanu adauga ca il asteapta pe Victor Ponta sa probeze, in instanta, acuzatiile pe care acesta le-a facut "repetat" la adresa sa, ca efect al analizei prezentate de el pe Programul economic al USL, transmite MEDIAFAX.

"Remarc faptul ca, in lipsa suspecta a dezbaterii economice care ar fi fost normal sa decurga din analiza prezentata de mine pe Programul USL, Victor Ponta a pus semn de egalitate intre argumente si calomnie", mai sustine el.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalul Adriean Videanu este "un infractor", intrucat prin "hotiile" sale a lasat 25.000 de familii fara slujbe in Gorj. [Videanu: Viziunea USL este penibila]

Ponta a facut aceste afirmatii dupa ce raspunsese vizibil iritat la mai multe intrebari ale jurnalistilor referitoare la comentariile lui Videanu la programul economic al USL.

"Eu nu pot sa comentez declaratiile unui infractor ca domnul Videanu, cand ma gandesc ca la mine acasa, in Gorj, 25.000 de familii si-au pierdut locurile de munca prin hotiile facute de domnul Videanu, care i-a platit campania lui Basescu. Acum Basescu s-a trezit ca sunt probleme cu numirile politice la societatile de stat, dar din aceleasi societati i s-au platit banii de campanie electorala si toti directorii de la Rovinari, Turceni, Compania Nationala a Huilei sunt numiti politic de Videanu si sunt toti membri de frunte ai PDL. Asa ca dati-mi voie sa am o reactie virulenta in fata afirmatiilor acestui infractor", a declarat Ponta.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

Solutia USL: Romania se intoarce cu 5 ani in urma


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.