Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a negat existenta unor discutii privind demisia lui Emil Boc de la Guvern, dar nu a exclus o eventuala remaniere a ministrilor, desi "nici aceasta discutie nu a fost purtata".

"Intr-o scurta perioada de timp va fi numit ministrul Muncii. Nu este un subiect care sa se fi discutat. Nu am discutat nici macar in partid, informal, subnicio forma", a declarat Roberta Anastase, intrebata despre o evetuala demisie a lui Emil Boc din functia de prim-ministru.

Ea a acuzat existenta unei campanii de presa in acest sens, transmite MEDIAFAX.

"O tineti de ieri (duminica - n.r.). Stiu ca aveti o campanie, dar nu are nicio legatura", le-a mai spus ea jurnalistilor.

Roberta Anastase a nu a exclus insa o eventuala remaniere a Cabinetului Boc.

"Sigur, daca sunt opinii de genul acesta, e firesc sa existe o evaluare si putem sa decidem ceea ce consideram ca este necesar. Dar nici aceasta discutie nu a fost purtata", a sustinut ea.

Coalitia se va reuni, marti, in sedinta, existand posibilitatea ca unul dintre subiectele discutiei sa fie legat de oportunitatea schimbarii lui Emil Boc din functia de prim-ministru, procedura care insa, daca va fi decisa, ar putea necesita o pregatire mai lunga in Parlament, afirma surse politice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.