Liderul PDL Elena Udrea afirma ca isi pune intrebari legate de faptul ca toti detractorii lui Traian Basescu si ai celor considerati loiali acestuia sunt sustinatori ai echipei lui Vasile Blaga, mentionand ca, in opinia ei, competitia din PDL, necesara, trebuie sa ramana in interiorul partidului.

Ea precizeaza, pe blog, ca este necesara o competitie adevarata in formatiune:

"Ca sa putem incepe lupta pentru castigarea alegerilor din 2012, avem nevoie nu numai ca rezultatele actiunilor guvernamentale sa fie resimtite de populatie, asa cum am promis, ci si de o conducere legitima a partidului, validata prin vot. Cu cat competitia este mai reala si mai profund dusa spre baza partidului, cu atat mai legitim va fi liderul ales in 14 mai. Si sunt sigura ca partidul se va grupa in spatele castigatorului si se va alinia in formatie de lupta pentru a castiga alegerile locale si apoi parlamentare din 2012. Castigatorul va fi Emil Boc. Echipa lui va fi formata din sustinatori ai tuturor motiunilor, pentru ca partidul are nevoie de fiecare dintre cei care pot si vor sa lupte pentru el. Iar baza partidului vrea ca formula castigatoare sa fie bazata pe unitate la varful lui", sustine Udrea, transmite MEDIAFAX.

Ea afirma ca aceasta competitie trebuie sa fie doar intre democrat-liberali, fara amestecul adversarilor, care nu urmaresc binele PDL:

"Nu pot sa nu constat ca echipa lui Vasile Blaga este sustinuta de presa ostila partidului si de opozitie, in timp ce, in fiecare zi, de dimineata pana noaptea, noi, cei care suntem cu Emil Boc, am devenit tinta atacurilor acestora. Pana nu demult si Vasile Blaga si sustinatorii sai au fost membri ai Cabinetului, deci nu poate fi vorba de un atac la Guvern. Eu remarc inca o data ca toti detractorii lui Traian Basescu si ai celor considerati loiali acestuia sunt sustinatorii colegului meu Vasile Blaga si, acum, si ai celor de langa el. Sigur ca imi pun intrebari si incerc sa gasesc explicatii. Colegii de pe cealalta motiune au suficient de multe atuuri incat sa nu fie nevoie sa accepte «ajutorul» pe care li-l dau presa moguleasca si opozitia", scrie Udrea.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.