Liderul PSD Adrian Nstase, a declarat, ieri, c prin guvernul desemnat de Clin Popescu Triceanu se reface, de fapt, Conventia Democrat, intr-o alt alctuire, cu alte echipe". El a apreciat c asemnarea este dat de faptul c acest guvern este format din reprezentanti a patru partide, in care, practic, PUR ia locul PNTCD".
Vom vedea dac vor avea mai mult succes decat au avut echipele de guvernare din perioada 1997-2000", a afirmat liderul PSD, dup sedinta Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.
Este o formul compozit, un amalgam de oameni cunoscuti, de oameni mai putin cunoscuti, pe unii chiar nu ii stiu deloc. Unii sunt oameni care vin de la Primria Bucuresti, altii vin din zona a doua, a treia de la partidele politice", a adugat Nstase.
Intrebat dac PSD va sustine investirea noului Executiv, Nstase a rspuns c ii este foarte greu s se pronunte inainte de a fi vzut programul de guvernare propus, document despre care a afirmat c l-a primit ieri dimineat.
Nstase a dat, de asemenea, asigurri c formatiunea politic pe care o conduce va trata cu maxim responsabilitate" votul de investitur si programul de guvernare.