Deputatul Raluca Turcan critica atitudinea lui Victor Ponta si il numeste drept mostenitorul arogantei lui Adrian Nastase.

Deputatul PDL sustine ca PSD, in frunte cu Victor Ponta, nu vrea altceva decat sa creeze o panica sociala, pe care sa o exploateze electoral.

Victor Ponta este incapabil de altceva decat sa incerce sa creeze temeri sociale pe care sa le exploateze electoral. Orice pas inainte pe care il face Romania spre stabilizare economica, dupa o confruntare dificila cu efectele crizei, reprezinta o amenintare majora pentru liderul PSD, a carui gandire politica se reduce la “Jos Basescu si PDL!”, scrie Turcan pe blogul sau.

Aceasta ii reproseaza liderului PSD ca nu face altceva decat sa stea lipit de scaunele la talkshow-urilor sis a blocheze toate proiectele din Parlament.

Acum, Victor Ponta plange la capatul unui stat dovedit nefunctional de criza economica, un stat creat de Iliescu si bazat pe nemunca, pe lipsa de performanta si pe subventii electorale care au ros bugetul si au sufocat mediul privat”, sustine deputatul.

Toate actiunile liderului PSD, in contextul dezbaterii despre depasirea crizei si reforma statului, dovedesc ca fara sa mosteneasca inteligenta lui Nastase, Ponta i-a mostenit din plin, aroganta si minciunile”, scrie Raluca Turcan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.