Purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, sustine ca presedintele PSD, Victor Ponta, prezinta "toate simptomele unui mincinos patologic", inventeaza fapte care nu s-au intamplat si "atribuie altora propriul sau comportament".

"Victor Ponta prezinta toate simptomele unui mincinos patologic - nu se poate abtine sa nu fabuleze, sa nu inventeze fapte care nu s-au petrecut in realitate. Psihologic vorbind, Victor Ponta simte impulsul sa atribuie altora propriul sau comportament. Isi imagineaza sa toti trebuie sa se comporte exact cum s-a comportat el ca avocat docil al intereselor lui Adrian Nastase", se arata in comunicatul lui Turcan.

Ponta a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu "a coordonat" votul Camerei Deputatilor impotriva extinderii cercetarii penale a deputatului PDL Monica Iacob-Ridzi, transmite MEDIAFAX.

Ponta a catalogat drept "hilare" declaratiile facute miercuri de Traian Basescu despre votul Camerei Deputatilor in cazul Monica Iacob-Ridzi.
"Este clar ca Traian Basescu a coordonat votul de protectie a Monicai Iacob-Ridzi, pentru a nu dezvalui in Justitie adevaratul destinatar al sumelor deturnate. Elena Basescu si-a facut campanie cu banii deturnati de Iacob-Ridzi. Este clar ca el a coordonat votul, este clar ca isi asuma, este clar ca nu mai este decat presedintele hotilor si hoatelor din PDL", a declarat Ponta.

El a precizat ca va cere, luni, conducerii PSD, ca partidul sa intrerupa orice relatie institutionala cu Traian Basescu.

"Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi, Turcan, Sulfina Barbu, Roberta Anastase au fost promovate in politica de Traian Basescu, ele comit consecvent fapte de natura penala si deturneaza bani publici", a mai afirmat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.