Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, inaintea sedintei BPC, ca a trecut peste impertinentele liderului social-democrat, Victor Ponta, si este dispus sa treaca, in continuare, el apreciind ca Ponta a avut o reactie intarziata, motivul acesteia interesandu-l destul de putin.

"Eu am facut, intr-un anumit context, niste aprecieri privitoare la raporturi istorice, la amenintari care exista. Nu am facut atacuri personale. Am trecut, de exemplu, peste impertinente ale domnului Ponta si sunt in continuare dispus sa trec, pentru ca nu asta are importanta", a spus Antonescu, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca s-au facut "cateva confuzii", care, insa, nu-i apartin.

"Doamna Sulfina Barbu nu masoara corect confuzia si nu o masoara unde trebuie. Eu am fost cat se poate de consecvent si in privinta raporturilor noastre cu PD si cu Guvernul Emil Boc - n-a existat niciodata vreo fluctuatie - si am fost cat se poate de consecvent si in privinta raporturilor cu PSD", a sustinut Antonescu.

El a adaugat ca, in acest moment, PNL, PSD si PC sunt in opozitie si au niste lucruri de aparat si niste actiuni de facut in comun si si-a declarat disponibilitatea de a face aceste demrsuri.

"Ultimul scandal, daca vreti, a aparut cu o oarecare intarziere de reactie din partea domnului Ponta, in sensul in care eu am spus doar ca, dupa parerea mea, daca premierul Boc merge cu angajarea raspunderii mai departe, in pofida deciziei Curtii, atunci - am subliniat ca e o parere personala - am subliniat ca trebuie sa ma consult cu partidul si cu celelalte partide din opozitie, dar o parere personala era sa deblocam aceasta initiativa la nivelul promulgarii, la nivelul Presedintiei. De ce, de aici, domnul Pontra a avut reactia pe care a avut-o, nu stiu si sincer ma intereseaza destul de putin", a spus liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.