Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca PSD va initia o lege prin care sa fie abrogata obligativitatea platii abonamentului la televiziunea publica, intrucat aceasta a devenit "televiziunea Guvernului si Presedintiei".

Ponta a spus ca initiativa legislativa a fost propusa de organizatiile PSD din Ardeal, ca reactie la modul in care SRTV a prezentat moartea fostului senator PSD Adrian Paunescu.

"Din pacate, Televeziunea Romana nu mai este o televiziune a romanilor, ci a Guvernului si a Presedintiei. Este profund incorect ca orice cetatean care plateste o taxa societatii de cablu (...) sa fie obligat sa plateasca din buzunarul propriu pentru un post care, din pacate, nu face altceva decat sa faca propaganda Guvernuilui si Presedintiei", a spus el, citat de MEDIAFAX.

Ponta a argumentat ca aceasta initiativa a venit in special "in urma modului incalificabil" in care Adrian Paunescu a fost tratat in emisiunile televiziunii publice.

"Controversat sau nu, Adrian Paunescu a fost linsat la televiziunea nationala, a fost linsat mediatic si insultat un om care are dreptul macar la o abordare obiectiva, daca nu la respectul nostru", a explicat el.

Ponta a spus ca PSD va initia si o petitie publica pentru sustinerea acestei initiative.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.