Corneliu Vadim Tudor a fost reales presedinte al PRM, sambata, la cel de-al cincilea Congres al formatiunii, cu 1050 de voturi "pentru" din cele 1180 valabil exprimate.
Delegatii la acest congres au validat si echipa propusa de liderul partidului. Astfel, din echipa de conducere a PRM vor face parte 12 vicepresedinti: Gheorghe Buzatu, Constantin Gaucan, Carol Dina, Victor Teodor Iovici, Codrin Stefanescu, Marius Marinescu, Dan Dumitru Zamfirescu, Ioan Aurel Rus, Cristian Stanescu, Adrian Popescu, Ilie Mirita si Florin Simion, scrie MEDIAFAX.

Delegatii la Congres l-au votat pentru functia de secretar general pe Gheorghe Funar, lista conducerii partidului cuprinzand si un numar de 13 secretari executivi. Acestia sunt: Anca Petrescu, Vladimir Sfarsirotu, Dumitru Adrian, Mircea Stoian, Corneli Bichinet, Mihai Trecin, Mihaela Ionescu, Marcelina Patrascu, Dumitru Codreanu, Amza Margarit, Ilie Ilascu, Dumitru Badea si Costel Avram.

Din conducerea partidului vor mai face parte un numar de 24 de membri printre care Irina Loghin, Angela Buciu, Eugen Mihaescu, Costantin Bebe Ivanovici, Ana Maria Prodan, Daniela Vladescu, Metin Cherchez, Ion Carciumaru si Mitzura Arghezi.

Delegatii la Congres si-au exprimat optiunea de vot pe trei buletine: pentru presedinte, pentru Consiliul National si pentru Comitetul Director.

Presedintele Corneliu Vadim Tudor a afirmat, dupa ce le-a prezentat delegatilor echipa de conducere pe care o propune, ca partidul va colabora cu PSD pentru a impiedica o frauda electorala viitoare.

El a mai spus ca la viitoarele alegeri PRM ar putea face o intelegere "cu partidul lu' ala micu'", pe care l-a scos "din puscarie", astfel incat candidatii PNG sa poata candida pe listele PRM, fiind astfel stranse electoratele ambelor partide.

Liderul PRM a spus ca in acest sens a avut o discutie telefonica cu presedintel PNG, Gigi Becali.

Participantii la Congres au putut achizitiona un recent volum semnat de C.V. Tudor, "Artificii", presedintele PRM mentionand ca fondurile astfel stranse vor intra in visteria partidului.

Citeste si:
Fostul senator PRM Nicolae Iorga a murit
Fostul senator PRM Nicolae...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.