Presedintele PC, Dan Voiculescu, l-a acuzat, ieri, pe presedintele Romaniei de demagogie politica.
El a facut referire la decla-ratia lui Basescu de la New York cu privire la parlamentul unicameral. "Il banuim ca incearca sa castige capital politic pe o tema dezbatuta si redezbatuta de partidele politice", a declarat Voiculescu. Liderul grupului parlamentar PC de la Camera, Bogdan Ciuca, a spus ca, in ianuarie 2003, PC, pe atunci PUR, a avut o propunere in legatura cu votul uninominal si parlamentul unicameral, propunere pe baza careia a strans in jur de 150.000 de semnaturi.

"Presedintele a preferat sa taca si acum sa vina cu marea bomba de la New York. Nu e nici o bomba, asa cum nu e bomba ca s-a scazut pretul benzinei pentru ca s-a suparat presedintele", a spus Dan Voiculescu. El a adaugat: "Il banuim de demagogie politica. Cand vrei sa acaparezi interesul maselor printr-o manevra, se cheama demagogie". "Consi-deram ca atitudinea lui Traian Basescu da dovada de demagogie politica pentru ca aceasta problema nu e o noutate", a mai spus Voiculescu. Presedintele PC a mai declarat ca "Basescu obisnuieste sa puna pumnul in gura tuturor celor care au alta parere decat dansul. In ceea ce ma priveste, nu va reusi".

"Daca vrea sa conduca singur Romania, ii propunem sa dizolve parlamentul si guvernul, sa conduca dansul singur, cel putin in felul acesta populatia sa stie cine e responsabil in 2-3 ani, daca va trai mai bine sau nu", a mai adaugat liderul conservatorilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.