Gheorghe Dobre, ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), a dat, ieri, o lovitura grea tuturor directorilor din minister: i-a scos pe tusa. Surse din minister ne-au declarat ca nu a fost in nici un caz vorba de o demitere, cat mai mult de o schimbare din functie, o retrogradare dintr-o pozitie de "factor de decizie intr-una de executie". Schimbarea a fost motivata "nu de ritmul de lucru lent, ci foarte lent.

Tinand cont ca este cel mai mare minister, Dobre a observat ca se stagneaza nepermis de mult pe proiecte cu finantare externa si din fonduri Phare", ne-au declarat surse din minister. Pe langa sefii de directii, Dobre i-a mai eliberat din functie si pe adjunctii lor. In total 39 de directori din 20 de directii si directii generale.

"Ca urmare a faptului ca in ultima perioada am fost prezent mai mult pe santiere, in zonele afectate de inundatii si nu am ajuns in Bucuresti decat noaptea, ritmul activitatii in minister a inceput sa se reduca. Am constatat, luni, cand am analizat activitatea conducerii MTCT, ca nici o directie din minister nu s-a ridicat la nivelul asteptat", a afirmat, ieri, Gheorghe Dobre. Oficialul MTCT a precizat ca, in cursul saptamanii trecute, i-a atentionat ca activitatea lor nu este multumitoare. Directorii disponibilizati vor putea candida la functiile ramase vacante in circa 60 de zile, cand va fi organizat concursul pentru ocuparea acestora.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.