Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, sambata, ca ar fi "de acord cu remanierea unui ministru al UDMR, daca ar exista nemultumiri. Dar nu exista, nici din partea conducerii Uniunii, nici din partea colegilor de coalitie", trenamite Mediafax.

Presedintele UDMR a afirmat ca la ultimul CRU s-a facut o analiza a reprezentantilor UDMR in Guvern si aprecierea a fost pozitiva. El a sustinut, in aceeasi conferinta de presa, ca are o singura ingrijorare si teama in privinta functionarii coalitiei de guvernare, pentru ca aceasta ii aminteste de "balbaielile" din perioada 1996-2000.

"Foarte multe gesturi, declaratii de presa pripite din partea multora, reglarea unor probleme prin presa. N-ar trebui sa repetam acele greseli, pentru ca avem conditiile de functionare a coalitiei si o majoritate stabila", a declarat liderul Uniunii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.