Porecla i-a fost data de fostii colegi, transferati la UNPR, dupa modelul lui Mircea Geoana, numit prostanacul.

Vicepresedintele UNPR Eugen Nicolicea a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca el si colegii sai il alinta pe liderul PSD, Victor Ponta, "cu drag", numindu-l "Pontanacul", el acuzandu-l pe acesta de faptul ca este autorul unor atacuri demagogice, dar si protectorul "regilor asfaltului", transmite Mediafax.

"Avand in vedere atacurile demagogice facute de Victor Pontra, presedintele PSD, va rog sa comparati proiectul social-democrat initiat de catre UNPR cu propunerile de satisfacere a clientelei politice, si anume reducerea taxei pentru activitate corecta - ma refer la taxa care se depune garantie pentru executarea bunei lucrari - o mutare in favoarea regilor asfaltului, facuta de catre Victor Ponta, alintat de noi, cu drag, Pontanacul", a spus Nicolicea.

El a facut referire, astfel, la propunerile anticriza avansate de PSD, una dintre acestea vizand reducerea sau eliminarea garantiilor de buna lucrare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.