Institutul de Studii Populare are o noua echipa de conducere, noul director fiind actualul presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice Cristina Traila care-l inlocuieste pe Horia Vladimir Ursu.

"Institutul de Studii Populare (ISP) este fundatia Partidului Democrat Liberal, prin intermediul careia vor fi dezvoltate elementele doctrinare si de identitate politica a PDL. Misiunea fundamentala a ISP este sa contribuie la prosperitatea Romaniei si la consolidarea valorilor democratice in Romania si in regiune. ISP isi propune sa contribuie la dezvoltarea si promovarea doctrinei populare in Romania, sa proiecteze si sa recomande politicile publice necesare unei guvernari eficiente de centru-dreapta", se arata intr-un comunicat in care este anuntata componenta noii conduceri.

Cristina Traila a fost consiliera vicepresedintelui PDL Valeriu Stoica. De profesie avocat, Traila a candidat in 2008 intr-un colegiu de deputat din sectorul 5 insa nu a reusit sa obtina mandatul. Ulterior, a preluat sefia ANRMAP.

Cristina Traila a preluat sefia ISP de la Horia Vladmir Ursu si va colabora cu Thomas Kleininger, numit in postul nou infiintat de director executiv. Marian Zulean isi pastreaza functia de director adjunct, in timp ce Adrian Papahagi il inlocuieste pe Horia Terpe din a doua functie de director adjunct. Cristian Patrasconiu ramane in continuare cel care va coordona deparatamentul de comunicare al Institului, transmite un comunicat al ISP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.