Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat ca exista o sansa, pe care nu a dorit sa o estimeze in procente, ca Guvernul sa renunte la reducerea pensiilor, transmite corespondentul NewsIn.

Ioan Oltean sustine ca, personal, crede ca diminuarea pensiilor este o masura nepotrivita, dar nu s-a pronuntat pana acum public, fiindca a respectat decizia luata la nivelul structurilor de conducere ale PDL.

Reducerea cu 25% a salariilor este o masura care nu va putea fi modificata. Exista, in opinia mea, o sansa de a se regandi, probabil, masura care vizeaza reducerea pensiilor. Exista o sansa, nu vreau sa o puna in procente, dar exista o sansa de a regandi intr-un fel sau altul acest aspect. Eu am fost intotdeauna impotriva acestei modalitati de a se depasi momentul acesta, dar cum partidul a luat o masura in acest sens, eu sunt un soldat disciplinat. Am apreciat ca aceasta masura poate ca ar fi fost bine daca nu ar fi fost luata si se gasea o alternativa”, a declarat Ioan Oltean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.