Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a facut, ieri, o vizita in judetul Arges, si nu ca senator, caci circumscriptia lui este in Capitala, ci ca "expert hidrotehnic". In aceasta calitate, Iliescu s-a interesat de problemele cu care se confrunta bazinele raurilor din judet de doua luni de zile, de cand ploile au "napadit" Romania. Si cum, dupa mai bine de un deceniu de conducere a tarii, Ion Iliescu este obisnuit ca in vizitele in teritoriu sa fie insotit de liderii locali, nici de aceasta data nu s-a lasat mai prejos, chiar daca prefectul nu e PSD-ist, ci PD-ist.

Ion Carstoiu, deputat PD timp de doua legislaturi, si-a condus inaltul oaspete prin judet, inclusiv la Directia Apelor, povestindu-i pe-ndelete tot ce s-a intamplat in ultimele doua luni de zile si explicandu-i, ca unui expert, toate masurile luate de autoritati pentru inlaturarea efectelor inundatiilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.