Deputatul PSD Bogdan Niculescu-Duvaz a declarat vineri ca, desi au trecut trei ani de cand Romania a aderat la Uniunea Europeana, nu a reusit sa se integreze cu adevarat, fiind izolata pe plan international din cauza presedintelui Traian Basescu.

"Oficialii romani sunt in continuare izolati, politica agresiva de dragul voturilor, cu replici date catre public, cum se intampla in actorie, face mult rau in relatiile externe, isi spune cuvantul. De fapt, atitudinea lui Traian Basescu continua sa ne izoleze atat de partenerii europeni care ne trateaza in continuare, desi dupa trei ani de zile suntem membri, ca parteneri de mana a doua spre a treia. Relatiile cu vecinii nu sunt prea bune. Poate doar Marea Neagra sa ne scuze", a spus Duvaz, intr-o conferinta de presa. Mai mult, spune acesta, "cruciada" impotriva coruptiei nu este decat o "poveste despre cum sa imi alerg inamicii politici eu, ca presedinte atotstiutor si atotfacator".

"Stim foarte bine ca DNA a derapat de mult intr-un instrument de actiune politica si ca aceste laude sunt tot de natura politica de la fratii populari catre mai nou popularii care ne guverneaza si catre presedintele care mai nou apartine si el cu sufletul miscarii populare", a continuat Duvaz, transmite NewsIn.

Pe de alta parte, deputatul PSD a mai spus ca Romania nu a reusit sa se integreze in Uniunea Europeana, desi a aderat de trei ani, dovada fiind si faptul ca romanii au "portile inchise" pe piata muncii in noua tari ale UE, cum ar fi in Franta, Marea Britanie si Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.