Elena Udrea sustine ca liderul PSD Marian Vanghelie, impreuna cu senatorul Catalin Voicu, planuiau sa o arunce in inchisoare.

Scenariul prezentat de Udrea pe blogul sau ar fi fost posibil in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat presedintia, iar PSD-ul ar fi ajuns la guvernare.

Anul trecut, pentru ca se apropia campania electorala, eram infierata pentru diversele campanii derulate, pentru ca, nu-i asa, ce-s alea si la ce ne folosesc? Domnul Vanghelie era chiar decis, in cazul unei victorii a protejatului sau (Mircea Geoana - n.red.) si al domnului Voicu, sa ma arunce in puscarie. Acum, cand banii alocati promovarii sunt mult mai putini, toata lumea ma intreaba de promovare”, sustine Udrea. [Curtea de Conturi inchide dosarul "Udrea"]

Critici la adresa presei

Ministrul Turismului critica si presa pentru „reclama gratuita si nereala” facuta Bulgariei. „In loc sa „toace” numarul mare de romani care au mers in Bulgaria (care se dovedesc a fi vreo 8.000, nu 20.000 asa cum s-a spus), mai bine ar da o mana de ajutor in promovarea programului „Litoralul pentru toti”, transmite Elena Udrea.

Pe de alta parte Udrea critica si hotelierii romani care practica „preturi maxime pentru conditii minime”, insa sustine ca nu poate face nimic pentru reglementarea acestui lucru ci poate doar sa mizeze pe „bunul simt” al acestora.

Am mai spus si, cu riscul de a ma repeta, subliniez faptul ca investitorii in turism din Romania au un singur principiu: profit maxim intr-un timp minim. Sau, mai pe intelesul tuturor, „facem plinul in doua luni pentru intreg anul”. De aici rezulta preturi mari practicate si investitii marunte in imbunatatirea serviciilor oferite. Cu preturi ca in Grecia, Turcia, Spania sau Portugalia, si cu conditii similare celor din Bulgaria, turismul litoral romanesc are sanse minimale de a-i atrage si fideliza pe straini. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului nu are rol de reglementare asupra preturilor practicate de operatorii turistici si hotelierii romani. Nu poate decat sa traga un semnal de alarma asupra dezechilibrului existent intre ceea ce oferim si ceea ce cerem in schimb”, scrie Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.