Consilierul local Gabriel Szilagyi a obtinut, in urma unor proiecte si licitatii organizate de MTS si MDRT, contracte in valoare de peste 50 de milioane de euro, pentru construirea unor patinoare de plastic si bazine de inot, potrivit redactorului sef al Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan.

Tolontan a declarat, la Realitatea TV, ca Gabriel Szilagyi, consilier de Turda, a castigat licitatii "extrem de dubioase" cu Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in valoare de 10 milioane de euro, iar alte 40 de milioane de euro fiind obtinuti prin incredintare de contracte, fara licitatie, transmite NewsIn.

"Fie suntem in fata unei firme exceptionale, cu totul iesita din comun, care in ultimele 6 luni a luat peste 50 de milioane de euro din lucrari publice. Este vorba in primul rand de patinoare, bazine de inot, dar si de alte lucruri, drumuri, si asa mai departe, fie suntem in fata unei <<casute postale>>, in termeni de business, care are altceva in spatele sau. Ne vom lamuri pe masura ce trec zilele", a spus Tolontan, la Realitatea TV.

Catalin Tolontan a precizat ca patinoarele de plastic costa 150.000 de euro bucata. "Gestul de a investi in astfel de patinoare este practic de neexplicat, pentru ca ele devin nefunctionale in momentul in care le pui in aer liber", a mai spus redactorul sef al GSP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.