Mircea Geoana a imbatrinit in ultimele patru luni cu 10 ani, sau cel putin asa arata. O explicatie sumara ar fi aceea ca, de vina e pierderea alegerilor prezidentiale si a sefiei PSD, dar s-ar putea ca adevarul sa fie oarecum altul.

Cine analizeaza cu atentie figura lui Mircea Geoana din perioada campaniei si pe cea actuala are, efectiv, un soc. Presedintele Senatului a ”pus” pe el minim un deceniu, aratind incaruntit, ridat si groaznic de incercanat. Socurile suferite in ultimele luni, cum ar fi ratarea alegerilor prezidentiale, pierderea sefiei PSD, tentativele de a fi debarcat de la conducerea Senatului ori scandalul Voicu ar putea produce asemenea efecte devastatoare asupra chipului unui om, asta e dincolo de orice indoiala.

Potrivit reporterilor Inpolitics, pe perioada alegerilor, liderul PSD isi vopsea cu regularitate parul si chiar isi ruja si buzele atunci cand iesea in oras. Acestia speculeaza chiar ca el a utilizat, din plin, operatiile estetice pentru a-si masca cearcanele din jurul ochilor, mai ales in campanie, unde specialistii in imagine sustin ca acestea transmit mesajul oboselii si neputintei.
Cititi mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.