Biroul Electoral Municipal a stabilit luni, prin tragere la sorti, ordinea pe buletinele de vot pentru alegerile partiale din Colegiul 1 din Bucuresti, astfel ca Honorius Prigoana (PDL) ocupa prima pozitie, in timp ce contracandidatul sau de la PNL, Radu Stroe, ocupa cea de-a doua pozitie.

Biroul Electoral Municipal a declarat duminica definitive candidaturile lui Honorius Prigoana si Radu Stroe pentru colegiul 1 din Bucuresti, fara a mai astepta decizia Curtii Constitutionale privind sesizarea lui Remus Cernea, BEM invocand obligativitatea respectarii termenelor legale, transmite NewsIn.

Prigoana jr., candidatul PD-L la fotoliul de deputat ramas vacant in Colegiul 1 al Capitalei dupa plecarea liberalului Bogdan Olteanu la BNR, n-a mai avut rabdare si a furat startul minicampaniei electorale. Dorind sa se faca foarte cunoscut alegatorilor din zona Chibrit-Pajura-Bucurestii Noi, Honorius si-a lipit deja pe stalpii si ferestrele colegiului semnul electoral: o portocala intr-un patrat albastru. A fost cel de-al doilea pas al campaniei sale, primul constituindu-l felicitarea de Anul Nou, trimisa electoratului-tinta pe 30 decembrie.

Prigoana isi aduce toata familia in Parlament

Silviu Prigoana le transmitea romanilor, la sfarsitul anului 2009 - raspunzand celor care ii reprosau ca-si impinge odrasla in Parlament -, "sa se bucure ca n-am pus-o pe Bahmuteanca pe lista" si ca "la urmatoarele alegeri, soacra si cu Bahmuteanca si cu Maximus (vor fi) pe lista, pentru ca nu se mai poate trai in tara asta".

Honorius nu-si face niciun fel de probleme vizavi de soarta afacerilor mostenite de la senior. "Este adevarat ca sunt actionar la 29 de firme, dar aceasta nu este o problema atata timp cat nu ma implic in conducerea lor. Legea imi permite sa fiu ascociat sau actionar. Pot spune ca am avut talentul sa-mi aleg manageri foarte destoinici, care imi conduc acum afacerile si nu mai e cazul sa ma implic," afirma Prigoana jr. Nici vizavi de afacerile sale din America, Honorius nu-si face probleme. "E drept ca am cateva proprietati in Statele Unite, am si o afacere imobiliara, dar asta nu ma leaga de America. Voi merge acolo in vacante," spune el intr-un interviu acordat ziarului Gandul.

Alegerile anticipate in Colegiul uninominal 1 din Capitala vor avea loc la data de 17 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.