Politica 3 Iunie 2009 01:39
Deputata PNL Alina Gorghiu declara ca ministrul Educatiei nu raspunde la interpelari.
In cadrul unei conferinte de presa sustinute marti, deputata PNL Alina Gorghiu a declarat ca ministrul Invatamantului, Ecaterina Andronescu, nu a dat in termenul legal - 15 zile conform Regulamentului Camerei Deputatilor - raspunsuri la opt intrebari sau interpelari care i-au fost adresate de deputatii liberali.

Gorghiu a mentionat ca va face o interpelare la adresa premierului Boc, prin care ii va cere sa precizeze ce sanctiuni ii va da ministrului Educatiei pentru “repetatele incalcari ale regulamentului”. In primele trei luni ale acestei sesiuni, liberalii au avut la Camera Deputatilor 117 intrebari si interpelari la adresa actualilor guvernanti si au primit raspunsuri la 106.

Alina Gorghiu a mai acuzat marti Guvernul ca a emis “in ultimul moment” o ordonanta de urgenta prin care se stabileste un alt soft pentru euroalegeri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.