Politica 2 Iunie 2009 04:23
Ministrul economiei, Adriean Videanu, a declarat luni ca, potrivit raportului de expertiza pe care l-a primit, nu s-a descoperit niciun prejudiciu, facand referire la decizia Tribunalului Bucuresti prin care, impreuna cu alti functionari, ar trebui sa returneze Primariei Bucuresti circa 5 milioane de lei, potrivit NewsIn.
"In ceea ce priveste mizeria intretinuta in ultima perioada legata de "borduriada" din Bucuresti, am sa readuc in amintea tuturor ceea ce a retinut Curtea de Conturi in 14 mai 2008, prin incheierea de dispozitie a controlului efectuat la Primaria Capitalei. Au fost retinute patru lucruri: un potential prejudiciu la achizitia unui teren pentru realizarea adapostului de caini la Mihailesti, un potential prejudiciu la decontarea unor lucrari de infrastructura, un potential prejudiciu pentru neincasarea contributiilor de asigurari sociale la consilierii generali si un potential prejudiciu pentru neagajarea persoanelor cu handicap. Astea sunt cele patru aspecte retinute de controlul Curtii de Conturi", a declarat Videanu.

Ministrul ar urma sa sa inapoieze aproximativ 87.000 euro, potrivit propriilor calcule.

"Azi dimineata (n.r. luni) am primit raportul de expertiza, cerut de Tribunalul Bucuresti, atat pentru ceea ce inseamna achizitia terenului din Mihailesti, cat si raportul de expertiza pentru ceea ce inseamna decontarea lucrarilor de infrastructura. In ambele, se concluzioneaza ca nu rezulta niciun prejudiciu, nici in ceea ce inseamna achizitia terenului de la Mihailesti si nici in ceea ce inseamna decontarea lucrarilor. Nu vreau sa acuz instanta, ci vreau sa acuz pe cei care au intretinut acest scandal. Unii s-au grabit sa ma condamne in exprimarile publice pe care le-au facut", a mentionat Videanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.