Politica 1 Iunie 2009 14:26
Emil Boc a declarat duminica, la Craiova, ca "spiritul celor 322" de parlamentari care au votat pentru suspendarea presedintelui in 2007 nu a murit inca si ca Romania nu ar mai fi fost datoare si nu se afla in prapastie daca vechea guvernare nu ar fi incalcat regulile democratiei.
Premierul a mai afirmat, la lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile europarlamentare, ca Guvernul Tariceanu a cheltuit banii tarii ca la cazinou. "Am luat tara intr-un moment foarte nefavorabil, in momentul in care o guvernare iresponsabila a cheltuit banii Romaniei ca la cazinou", le-a spus Emil Boc simpatizantilor PD-L aflati in sala de spectacole a Filarmonicii Oltenia din Craiova, potrivit NewsIn.

In discursul sau, Emil Boc le-a readus aminte democrat-liberalilor de cei 322 de parlamentari care, in aprilie 2007, au votat in favoarea suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu, afirmand ca "spritul celor 322 nu a murit inca" si ca acestia "au pervertit functionarea democratiei".

"Amintiti-va cat rau au facut cei 322 poporului roman. Desi romanii le-au spus sa plece acasa, ei au ramas intr-un guvern minoritar, care a cheltuit banii tarii. Ne-au dus tara in prapastie, au lasat un deficit bugetar de 5,4%. N-au fost in stare sa stranga bani in vremuri bune pentru vremuri rele. Daca acel guvern pleca acasa, Romania nu era in situatia in care este astazi, fara doar si poate", a afirmat Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.