Politica 1 Iunie 2009 14:17
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, cu ocazia lansarii unei lucrari la care este coautor, ca schimbarile legislative privind reformele in justitie nu sunt suficiente, daca invatamantul romanesc nu are capacitatea de a produce exclusiv elite.
"Reformele si schimbarile legislative nu sunt suficiente daca invatamantul romanesc nu are capacitatea de a produce exclusiv elite, ceea ce se intampla in prezent doar in cazul catorva universitati din tara", a declarat Catalin Predoiu, referindu-se la mediul academic, se arata intr-un comunicat remis, duminica, de Ministerul Justitiei (MJ), agentiei NewsIn.

Vineri, 29 mai, a avut loc lansarea celei de-a patra editii a lucrarii "Legea societatilor comerciale", printre autori numarandu-se ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.

In acest context, Catalin Predoiu, a afirmat ca actuala criza economica poate determina „mutatii" in plan legislativ. In opinia sa, schimbarile legislative trebuie sa tina pasul cu evolutiile din mediul de afaceri si sa clarifice, de exemplu, regimul grupului de societati sau relatiile dintre societatile mama si filiale, cu aplicabilitate practica pe piata bancara, se precizeaza in comunicatul MJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.