Politica 11 Mai 2009 14:01
Verisoara lui Dan Voiculescu, Paraschiva Silaghi, a explicat pentru cotidianul.ro de ce a decis sa isi schimbe declaratia in ceea ce priveste colaborarea cu Securitatea a fondatorului Partidului Conservator.
“Atunci nici nu stiam despre ce este vorba, nu vazusem nici un act. M-am bazat pe ceea ce mi-au spus Dan Voiculescu si familia lui. Intre timp am vazut si eu despre ce este vorba si am citit notele informative pe care le dadea. Va spun ca nu doar mintea, ci si stomacul mi s-a intors pe dos de modul in care acest om a putut sa isi toarne familia”, a declarat Paraschiva Silaghi pentru cotidianul.ro.

Verisoara senatorului PC Dan Voiculescu a depus la Curtea de Apel Bucuresti o cerere de interventie in procesul in care CNSAS cere constatarea calitatii de colaborator al Securitatii, in care precizeaza ca dupa ce a vazut dosarul de urmarire si-a schimbat declaratiile in defavoarea lui, au declarat, vineri, pentru NewsIn, surse judiciare.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.