Miron Cozma declara pentru Q Magazine ca Partidul Muncitorilor, pe care a decis sa il infiinteze, isi va anunta curand inscrierea la tribunal si ca mai are de strans semnaturi doar din 9 judete.
Cozma a recunoscut, intr-o declaratie data Q Magazine, ca noul partid nu are prea multi bani, pentru ca nici el, personal, nu sta stralucit la acest capitol: "Nu am multi bani, traiesc din pensie, dar strangerea de semnaturi merge bine, mai am doar noua judete in care trebuie sa strang si curand voi putea anunta finalizarea demersurilor legale pentru inscrierea la tribunal". Cozma spune ca noul partid va fi unul al muncitorilor, fara comunisti, securisti ori fosti demnitari. "In acceptiunea Biroului International al Muncii, de la ONU, termenul de muncitor semnifica in egala masura un somer in cautare de lucru, un tanar proaspat angajat, pe cale de formare profesionala, pana la un lucrator in cercetare, un savant, daca vreti, deci inglobeaza oameni din toate categoriile profesionale. In schimb, la mine in partid nu va exista nimeni din nomenclatura ceausista sau cea iliesciana, niciun parlamentar post-decembrist sau ministru" afirma Cozma. El spune ca perspectiva unui numar mare de someri in acest an de criza va spori baza de mase a formatiunii sale, precizand ca, "fara falsa modestie, eu insumi am o anume audienta la mase, mai ales acum, cand oamenii s-au convins ca am stat pe nedrept in puscarie".


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.