Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, la Craiova, ca formatiunea politica pe care o conduce nu se va sparge, in pofida plecarilor din ultima vreme, informeaza Mediafax. El a afirmat ca din partidul pe care il conduce este posibil sa mai plece oameni. "Toata lumea vorbeste ca PSD-ul se va sparge si stiu ca multi politicieni si-ar dori acest lucru. E adevarat ca au plecat si este posibil sa mai plece oameni.

Nimeni nu este de neinlocuit", a spus Geoana. Presedintele PSD sustine ca, la aceasta ora, partea dreapta a esicherului politic este instabila, majoritatea formatiunilor ducand o adevarata lupta pentru a atrage numele de "popular", in timp ce PSD este singurul partid ramas la stanga, odata cu renuntarea PD-ului la ideologia social-democrata.

"Eu va spun ca este mai multa instabilitate in dreapta esicherului decat in stanga. La dreapta este o adevarata Mecca. Toata lumea vrea sa devina popular. Ba isi adauga un P la numele partidului, ba isi schimba denumirea, devenind conservatori. Domnul Boc se batea cu pumnii in piept la intalnirea social-democratilor europeni ca s-a nascut si va muri social-democrat, sustinand chiar ca Basescu are aceeasi pozitie, iar a doua zi vine cu un program popular", a afirmat liderul PSD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.