PSD s-a imbolnavit de nervi. Mitrea isi tine coltii in beregata lui Geoana. Mircea Geoana il paraste pe Mitrea la presa. Madalin Voicu a vrut sa-l bata pe Geoana, dar l-a oprit Mitrea.

Mircea Geoana si Miron Mitrea sunt la un pas de a se lua la bataie. Tensiunile dintre cei doi lideri ai PSD s-au intetit dupa ce, duminica, la doua cotidiene centrale, a ajuns o inregistrare a unei convorbiri telefonice in care Mitrea spunea ca "are coltii infipti in beregata lui Geoana“:

"De trei ore sta Parlamentul blocat... Asta-i viata, ba, baiete, e complicata... Ce?... Nu-l mai las, ba. Mi-am bagat coltii in gatul lui, pana nu-i rup beregata nu ma las! Nu-s probleme. Sunt cu coltii in beregata lui si nu-i dau drumul! Nu-i dau drumul! Mie imi pare rau ca l-am bagat pe Dan Voiculescu in treaba asta.

Eu chiar n-am nici o treaba cu asta. Dar cu Geoana am. Cu Geoana am. Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. Asta e!... Esti baiat destept, ma cunosti... hehehe... Numai lu’ ala i-am rupt beregata, nu-l las... Hrebenciuc controla acolo... La urmatoarea sedinta mai atac o data, mai atac o data, si mai atac o data, pana ii rup. Ca n-au nimica, nu mai au nici un sprijin. Ca ieri (joi la sedinta CEx al PSD, unde s-au votat ministrii social democrati - n.r.) i-am facut. Tu ai inteles ce s-a intamplat. Tu esti baiat destept. Ieri a fost 4-0 pentru mine. I-am spart. Si pe Vanghelie, si pe toti. Am ramas eu singur, dar mi-am adus trupa din tara, ai vazut. Mi-am adus cavaleria. Au venit baietii mei seriosi, ce dracu’“.

Convorbirea a avut loc vineri, cand Mitrea a candidat in cadrul grupului PSD pentru nominalizarea la functia de vicepresedinte al Senatului si a fost invins de catre Dan Voiculescu. Interlocutorul, descoperit de Cotidianul, era nasul sau, fostul ministru Dan Ioan Popescu.

Contactat de Cotidianul, Dan Ioan Popescu a confirmat convorbirea pe care a avut-o cu finul sau Mitrea, dar nu a dorit sa faca alte comentarii, spunand ca se afla in vacanta. Mitrea ii povestea lui Dan Ioan Popescu ce a patit, deoarece, potrivit informatiilor noastre, DIP il incurajase sa candideze la vicepresedintia Senatului, spunandu-i ca Dan Voiculescu nu mai doreste aceasta functie, care era prevazuta in protocolul PSD-PC.

Cu doua zile inainte de votul din Senat, la PC a fost convocata o sedinta a conducerii, la care a participat si Dan Ioan Popescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.