Premierul desemnat Emil Boc a declarat joi seara, la finalul intalnirii liderilor PDL, ca programul de guvernare a fost finalizat, urmand sa-l depuna vineri la Parlament, si a negat ca ar fi discutat despre persoana care va fi propusa la Ministerul Justitiei.

"E cald programul de guvernare. Acum il am exact in forma finala. Maine (vineri, n.r.) il vom trimite spre Parlament, pentru a fi dezbatut luni in plenul cele doua Camere. Maine discutam si de minsitrul justitiei.

In aceasta seara, repet, am discutat cu toti ministrii nominalizati forma finala a programului de guvernare pe componente, pe detalii si va asigur ca este un program de guvernare extrem de realist, unul extrem de responsabil si unul care tine cont de situatia actuala a Romaniei", a declarat Emil Boc.

Liderul PDL a spus ca portofoliul Justitiei "va fi asigurat, potrivit intelegerii, de un independent" si ca vineri va fi anuntat numele acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.