PSD trebuie s decid joi diminea, prin vot, cine va fi ministrul Administraiei i Internelor: Ctlin Voicu (general SPP) sau Gabriel Oprea (general MAp).
Catalin Voicu este deputat PSD, la al doilea mandat, si general SPP in rezerva. Un personaj misterios, care nu a aparut pana acum mai deloc in atentia opiniei publice.

Istoria sa este strans legata de Ion Iliescu si de Viorel Hrebenciuc, doi dintre cei mai grei lideri ai PSD. A ajuns general SPP la varsta de 38 de ani, sub administratia Iliescu, in 2003.

A demisionat din cadrul Serviciului pana in 1997, atunci cand Ion Iliescu n-a mai fost presedinte. Generalul Voicu a infiintat - potrivit relatarilor presei - in 1998, alaturi de Dumitru Iliescu, fost director SPP, o firma privata de paza si protectie, denumita SC Agentia Nationala de Paza, Protectie, Investigatii si Protocol SRL.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.