Iulia Motoc se afla printre numele posibililor ocupanti ai portofoliului Justitiei. Motoc e profesor universitar, cu doua doctorate, numeroase masterate si cu o solida cariera de expert al ONU.
Cu un CV impresionant - intins pe zece pagini - , la numai 41 de ani, Iulia Motoc se incadreaza in cerintele pe care presedintele Traian Basescu le-ar fi transmis liderilor PSD-PDL pentru postul de ministru al Justitiei: o persoana tanara si cu o solida cariera de expert independent in probleme juridice.

Unul dintre doctoratele Iuliei Motoc este cel in Drept International Public la Universitatea ’’Paul Cezanne’’ Aix-Marseille, Facultatea de Drept (tres bien avec les felicitations du jury).

Masteratul si l-a sustinut in Drept International Public, la Facultatea de Drept din cadrul aceleiasi universitati. A studiat literatura franceza moderna, la Universite Aix-Marseille I.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.