"Am sa fiu un presedinte al Senatului superjucator!", a declarat Geoana, parafrazand expresia lui Traian Basescu de presedinte jucator. Potrivit NewsIn, liderul PSD a mai spus ca daca presedintele Basescu doreste sa colaboreze cu el pentru a contracara efectele crizei, el va fi un "partener fidel".

Geoana a mai sustinut ca le-a spus celor de la PDL si presedintelui Basescu ca doreste modificarea legii CSAT astfel incat sa faca si el parte din aceasta institutie, in calitate de presedinte al Senatului, pentru a putea sa-si foloseasca influenta in interesul oamenilor.

"Le-am spus in felul urmator: e pacat ca eu sa merg la Senat si sa nu-mi folosesc influenta, experienta si contactele din Romania si din strainatate in favoarea acestei tari. (...) Am gasit o formula interesanta in care presedintele Senatului va avea in CSAT (...) acolo voi merge ca vicepresedinte, omul doi in CSAT.

Din aceasta functie din CSAT si din Senat, am sa ma bat pentru oamenii nostri si am sa fiu fidel angajamentelor de campanie", a adaugat el, spunand ca, din aceste functii, vrea sa-si onoreze promisiunile din campanie ca va lupta pentru oamenii simpli.