Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca desi Traian Basescu l-a desemnat pe Theodor Stolojan ca premier pentru patru ani, Cabinetul sau nu va guverna mai mult de sase luni, din cauza disensiunilor dintre PD-L si PSD, potrivit NewsIn.

"Probabil ca acest Guvern nu va rezista mai mult de sase luni, avand in vedere disensiunile deja existente in cadrul celor doua partide pentru functii, bani si interese", a afirmat Motreanu.

El s-a referit si la persoana celui desemnat pentru functia de premier. "Acceptarea desemnarii ca si premier de catre Stolojan intr-un guvern cu PSD arata foarte clar ca nu este un om cu principii, nu este un om cu morala si ca toata aceasta masca si fatada pe care a prezenta-o in ultimii doi ani nu urmarea de fapt decat interesul sau propriu de ajunge premier", a mentionat liderul PNL, reamintind ca Stolojan "a parasit PNL pentru ca existau discutii cu PSD, iar acum nu are niciun fel de problema in a conduce un Guvern din care sa faca parte PSD".

Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe Theodor Stolojan ca premier. Presedintele Traian Basescu a precizat, la finalul declaratiei in care a anuntat premierul desemnat, pe Theodor Stolojan, ca in cazul in care va fi validat de Parlament, mandatul acestuia este de patru ani, si nu fragmentat. Precizarea sefului statului vine dupa solicitarea publica a PSD de a conveni cu PD-L o rocada la doi ani pentru postul de premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.