Delegatia PD-L condusa de presedintele partidului, Emil Boc, a fost felicitata de catre seful statului pentru rezultatul din alegeri, liderul democrat-liberal punctand ca formatiunea sa este cea mai indrituita sa intre la guvernare, din punct de vedere constitutional.
Presedintele Traian Basescu i-a primit pe democrat-liberali cu felicitari pentru numarul de mandate de parlamentar obtinute. In replica, liderul PD-L, Emil Boc, a punctat ca este pentru prima data cand PD-L reuseste sa obtina cel mai mare numar de mandate. "Aveti o gelozie pe declaratia mea de-aseara, dar am uitat sa spun Alianta PSD+PC", a subliniat razand seful statului. Boc nu a intarziat sa-i raspunda: "Numarul de mandate nu poate fi contestat, e un lucru clar, e o munca de echipa, recunoastem ca am beneficiat si de faptul ca am avut un partener in presedintele Romaniei si am fost perceputi in opinia publica a fi partidul presedintelui".

"Suntem primii intre egali, daca este sa respectam ceea ce dumneavoastra ati spus ieri, si cred ca textul constitutional ne indrituieste sa aspiram la obtinerea guvernarii", a sintetizat Boc mandatul cu care delegatia condusa de el a venit la Cotroceni. El a enumerat principiile programului PD-L, printre care si lupta anticoruptie. "Nu va cere nimeni sa luptati anticoruptie, ci sa deblocati...", a intervenit seful statului, caruia liderul democrat-liberal i-a raspuns ca este nevoie in primul rand de voin-a politica pentru a se face acest lucru.

Delegatia PD-L este condusa de Emil Boc si este formata din Mihai Stanisoara, Elena Udrea, Gheorghe Falca, Monica Iacob Ritzi, Liviu Negoita, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica, Sulfina Barbu, Gheorghe Stefan, Raluca Turcan, Roberta Anastase, Gabriel Sandu, Mircea Hava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.