Ratarea Parlamentului il aduce pe presedintele PRM in pragul saraciei. Fara leafa, fara girofar si fara sepepist, Tribunul va trebui sa-si ia adio de la jeep-ul de serviciu si sa circule cu Loganul proprietate personala. Partidul pierde si el subventia de aproape 8.000 de lei lunar de la buget.

Pierderea alegerilor parlamentare si a mandatului de senator par sa-l fi daramat pe liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor. 'Nu vreau sa fac nici o declaratie', a raspuns acesta intrebat ce va face de acum incolo.

Fara scaunul de vicepresedinte al Senatului, Vadim Tudor nu pare condamnat doar la anonimat, ci si la saracie.

In lipsa indemnizatiei de la Parlament - una considerabila, circa 47 de milioane de lei vechi pe luna -, liderul PRM va trebui sa stranga serios cureaua.

Anul trecut, liderul PRM a reusit sa mai aduca acasa, pe langa banii de la Senat, potrivit declaratiei de avere, doar 13.725 de lei din drepturi de autor.

Adica circa putin peste 1.000 de lei pe luna. Nici editura de casa a partidului nu a mers se pare grozav, Vadim Tudor fiind nevoit sa o imprumute cu mai bine de 70.000 de lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.