Formatiunea care a obtinut cele mai putine voturi la scrutinul de duminica a fost Partidul Romaniei Europene care a reusit performanta de a mobiliza doar 87 de persoane.

Practic formatiunea condusa de un fost spion, dr. Ion Ioana a obtinut in procente 0.00%, la fel ca inca doua organizatii: Partidul National Democrat Crestin si Partidul Socialist Roman.

Cele trei partide cu zero procente au avut pana acum doua lucruri in comun: presedinti necunoscuti si pagini web.

'Premiantul' de pe ultimul loc este o organizatie condusa de dr. Ion Ioana, presedintele executiv al PRE, fost candidat la Primaria Generala.

In primavara, Ion a convins aproape 1500 de alegatori sa puna stampila pe numele lui, dar intre timp a scazut in notorietatea din Drumul Taberei, cartier in care partidul isi are sediul intr-un apartament de la numarul 119.

'Nu avem ce discuta acum. Trebuie sa aflam ce s-a intamplat. Nu cumva lucrati sub acoperire?' ne-a intrebat seful PRE, care sustine in CV-ul sau ca a fost ofiter de contrainformatii pe vremea lui Ceausescu.

In afara de esecurile de la alegerile locale si generale, PRE s-a mai impiedicat in descifrarea unei lovituri de stat 'monarhica de factura iudeo-kaghebista', asa cum anunta ultimul comunicat de pe site-ul partidului fantoma.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe