Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca partidul sau nu accepta compromisuri in negocierile pentru formarea viitorului Guvern in privinta programului economic al PNL, al respectarii drepturilor si libertatilor individuale.

Programul PNL, masurile de crestere a economiei, cele specifice economiei de piata, sistemul fiscal stimulativ, incurajarea clasei de mijloc, crearea de noi locuri de munca, respectarea drepturilor si libertatilor individuale sunt conditiile enumerate de Calin Popescu Tariceanu ca fiind temeiul negocierilor cu partidele pentru formarea viitorului Guvern, potrivit NewsIn.

Postul de prim-ministru nu a fost revendicat in mod explicit de Calin Popescu Tariceanu. La intrebarile ziaristilor despre conditia liberalilor (exprimata dealtfel de mai multi reprezentanti ai PNL, participrea la guvernare contra postului de premier) referitoare la detinerea postului de prim-ministru de catre PNL, Tariceanu a spus ca liberalii nu accepta compromisuri "pe programul politic al PNL si a planului sau de actiune privind cresterea economica si crearea de noi locuri de munca".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.