Udrea fermecatoarea, Luminita cantareata si Zmarandescu cel iute la pumn in numele lui Becali.

In fata acestui trio de revista de scandal, multor bucuresteni din Drumul Taberei le-a tremurat stampila asupra votului pentru deputati.

De brat cu primarul sectorului 6, Cristian Poteras, Elena Udrea a votat la Liceul 'Eugen Lovinescu', din spatele pietei Chilia Veche. Pe un frig taios, iesirea din scena a blondei de la PD-L a facut safteaua florareselor din piata:

Elena a cumparat toate garoafele si crizantemele pentru un ultim moment electoral cu doamnele care treceau prin preajma. 'Domnilor, pentru dumneavoastra, o minge de fotbal', le-a promis glumet candidata barbatilor care priveau cu jind, gandind la alte rotunjimi decat cele fotbalistice.

'Aoleo, pai, mie nu mi-ai cumparat nici un cartof. Bine ca le-ai luat la alea toate florile', ofteaza a paguba un vanzator, ofticat pe cele doua florarese care au facut 165 de lei in cinci minute, din darnicia Elenei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.