Fostul premier Adrian Nastase a lansat, ieri, la Targul de carte 'Gaudeamus', cel de-al doilea volum din seria 'Codul Zambaccian', intitulat 'Termo-panem et circenses'.

Cu acest prilej, Nastase a apreciat ca volumul reprezinta 'o carte despre mine, o carte ce continua calatoria pe care cu totii am început-o acum patru ani prin lumea lui Traian Basescu'.

Nastase a mai mentionat ca volumul este scris politic, despre politica si lansat in plina campanie electorala, insa i-a indemnat pe cei prezenti, si nu numai, sa nu-l acuze ca a dispus el in acest sens si organizarea Targului Gaudeamus in aceasta perioada pentru ca vor gresi.

Nastase nu a evitat nici amintirea in discursul sau a contracandidatului sau la alegerile prezidentiale de anul viitor, pe care l-a caracterizat drept “un personaj de legenda, care a dovedit ca poate sa aiba notorietate, autoritate si credibilitate si ca poate fi viabil in conditiile in care foarte multe lucruri pe care noi le consideram importante ii sunt extrem de straine”.

'Este, în fond, o carte trista despre circ', a mai spus fostul premier. Prezent la lansarea volumului, academicianul si colegul de partid, senatorul Razvan Theodorescu, a apreciat ca Nastase poate fi 'unul dintre cei mai buni presedinti ai Romaniei', dupa ce s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni premieri.

'Omul care a trecut cu bine in 2005 nu poate fi decat un invingator', a mai spus Theodorescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.