"Ei cauta orice solutie. PSD fie va avea rosu in gat, fie o epidemie de gripa pe luni, fie nu va fi curent. Vor inventa ceva ca fratii lor in socialism sa fie salvati. Acest blat rusinos intre PSD si PNL, existent de 600 de zile, se va pune in valoare la votul motiunii de cenzura. Cred ca, pana acum, PNL si PSD si-au compatibilizat RH-ul", a spus, in conferinta de presa, vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur.
In opinia acestuia, electoratul PNL va avea sansa, pe 10 noiembrie, sa se "decupleze de echipa lui Tariceanu", avand in vedere ca PNL ar fi ajuns la o intelegere cu PSD in privinta respingerii motiunii de cenzura.

"Nu Tariceanu a condus Guvernul, ci oameni ca Geoana si Iliescu", a mai sustinut Flutur.
Vicepresedintele PD-L a vorbit si de sansele partidului sau sa guverneze dupa 30 noiembrie, el declarandu-se convins ca acest lucru se va intampla.

"Ca directii de forta, dupa 30 noiembrie, iar eu sunt convins ca vom ajunge la guvernare, vom incuraja investitiile in infrastructura, atat in cea de transport si sociala, vom incuraja mediul privat prin mentinerea cotei unice de impozitare, iar, in ceea ce priveste cheltuielile bugetare, nu vom fi de acord cu asemenea risipire a resurselor, cum a fost acel cec in alb de 600 milioane euro dat de Guvern pentru autoritatile locale", a precizat vicepresedintele PD-L.