Conducerea Senatului a decis astazi ca incepand de saptamana viitoare sa se sisteze sedintele de plen, cu mentiunea ca senatorii vor putea fi convocati cu o zi in avans, in cazul discutarii unor probleme speciale, a anuntat presedintele Senatului, Ilie Sarbu
"De saptamana viitoare vom adopta si noi programul de lucru al Camerei, cu exceptia zilelor in care vom avea de discutat probleme speciale", a declarat Ilie Sarbu in urma Biroului Permanent. Printre cazurile speciale pentru care va fi convocata o sedinta de plen, Ilie Sarbu a mentionat trimiterea ordonantei privind amanarea majorarii salariilor profesorilor de catre Guvern si dezbaterea problemelor ramase nesolutionate la Curtea de Conturi.

In ceea ce priveste Curtea de Conturi, Ilie Sarbu a precizat ca va discuta cu presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si va propune o sedinta comuna de plen pentru marti, saptamana viitoare, in care sa se discute numirea unui vicepresedinte al Curtii de Conturi si a unui membru in conducerea Autoritatii de Audit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.