Predai carte, ai parte! Parte de salarii de mii de lei, fara sa fii nevoit sa treci de prea multe ori pe la catedra. Este vorba despre profesorii parlamentari care iau bani buni pe ochi frumosi, dar sunt vazuti rar la cursuri de elevi si studenti.

Locul celor care chiulesc este tinut de cele mai multe ori de asistenti, pentru ca alesii sunt prea ocupati cu lucruri mai importante, dar la fel de banoase.

Un material realizat de Departamentul Investigatii Realitatea Catavencu releva aztfel de cazuri in care politicienii, desi detin catedre universitare, nu prea dau pe la cursurile pentru care sunt platiti.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valer Dorneanu, a predat spre exemplu la Universitatea din Bucuresti. A incasat peste 47.000 lei din activitatea didactica. Studentii spun ca politicianul nu prea dadea pe la cursuri.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.