In plina campanie electorala, liderul PSD se face ca uita faptul ca nu a reusit in doi ani sa-si termine propria locuinta si promite 400.000 de locuinte pentru tineri
In timp ce pe malul marii pesedistii lucrau din greu la imaginea de cons­tructori, in Capitala, Marian Vanghelie a lovit din nou gramatica si le-a spus zia­ristilor ca electoratul trebuie sa voteze candidatii PSD pentru ca ei nu fac "hotele".

Dupa ce s-a lansat moda taierii panglicilor pentru un pod comunal sau a unui tronson de cinci kilometri de autostrada, liderii PSD au reusit performanta sa faca un titlu de glorie din inaugurarea unui santier pentru constructia de locuinte. La invitatia lansata de Radu Mazare si Nicusor Constantinescu au raspuns prezent: Mircea Geoana, Miron Mitrea si Liviu Dragnea. Nu au lipsit de la eveniment nici candidatii PSD din judetul Constanta, Manuela Mitrea primind un loc in fata pentru a nu rata camerele televiziunilor invitate la lansare. "Dupa 30 noiembrie viitorul Guvern va trebui sa spuna ca Romania trebuie sa devina un imens santier, ca Romania trebuie sa construiasca pentru tinerii sai. Sa intre intr-un parteneriat autentic intre Guvern, autoritatile locale si sectorul privat, astfel incat sa transformam aceasta criza economica din strainatate intr-o oportunitate pentru Romania.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.