Premierul Tariceanu a aprobat un memorandum propus de secretarul general al Guvernului si de seful Cancelariei Primului-ministru, prin care a dispus sistarea cheltuielilor pentru achizitionarea de produse promotionale personalizate de catre institutiile publice.
"Masura are in vedere stoparea cheltuielilor din fondurilor publice, in special in perioada sarbatorilor, pentru achizitionarea de obiecte promotionale precum calendare, pixuri, stilouri, sticle de sampanie, ceasuri", se arata intr-un comunicat.

Masura se aplica ministerelor, institutiilor publice din subordinea si coordonarea acestora, agentiilor, autoritatilor, regiilor autonome, societatilor comerciale, societatilor nationale si companiilor nationale cu capital majoritar de stat care functioneaza sub autoritatea ministerelor.

Secretarul general al Guvernului va comunica aceasta masura tuturor ministerelor, iar fiecare ministru are obligatia sa emita un ordin pentru implementarea acestei masuri in cadrul ministerului pe care il conduce, dar si in cadrul agentiilor, autoritatilor si institutiilor publice din subordinea societatilor comerciale si al societatilor nationale si companiilor nationale cu capital majoritar de stat care functioneaza sub autoritatea ministerului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.