Viceprimarul PNL de Iasi, Camelia Gavrila, a demisionat, luni, din functie, acuzand ca, in ultimele luni, au existat tensiuni si grave probleme de comunicare cu primarul PSD Gheorghe Nichita, transmite corespondentul NewsIn.

"Refuz sa fiu viceprimar numai cu numele. Am ajuns sa am un rol decorativ care sa mimeze pluralismul politic in administratia municipiului Iasi. Mie imi este clar ca Gheorghe Nichita a instaurat dictatura PSD. Orice initiativa venind din partea oricarui alt partid este blocata imediat", a declarat Camelia Gavrila, prin intermediul unui comunicat de presa remis de PNL Iasi.

Potrivit sursei citate, problemele grave de comunicare intre consilierii locali PNL si conducerea social-democrata a Primariei nu i-au permis viceprimarului PNL de a sustine si de a realiza diverse proiecte propuse de liberali.

Contactata telefonic, Camelia Gavrila a declarat ca se va reintoarce in functia de inspector scolar general, post din care s-a suspendat in momentul preluarii mandatului de viceprimar. Gavrila este candidat PNL pentru Camera Deputatilor, pentru un colegiu din municipiul Iasi.

"In timpul campaniei electorale, imi voi lua concediu", a precizat viceprimarul demisionar.

Primarul PSD de Iasi, Gheorghe Nichita, nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.