Comitetul Executiv al PSD i-a validat vineri in functia de vicepresedinti interimari, pe locurile lasate libere de demisionarii Ioan Rus si Vasile Dancu, pe Radu Moldovan si Tiberiu Marc, transmite corespondentul NewsIn.
Radu Moldovan este liderul filialei Bistrita si deputat. Tiberiu Marc este presedintele PSD Salaj si presedinte al consiliului judetean. Cei doi vor participa la sedintele Biroului Permanent si raman interimari pana la urmatorul congresul de alegeri.

Pe 8 iulie, liderii grupului de la Cluj, Vasile Dancu si Ioan Rus, au demisionat din functiile de conducere din PSD, cele de vicepresedinti, anuntand ca raman simpli membri. Anterior, conducerea filialei Cluj fusese dizolvata de catre un comitet executiv din cauza rezultatelor slabe la locale. Numai Vasile Puscas a anuntat ca va candida la Parlament, inscriindu-se in competitie pentru un loc la Senat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.